Potrivit lui Harari, lobbyist-ul WEF, drepturile omului sunt doar o ficțiune. Legitimarea pedofiliei devine o formalitate

 

În urmă cu șaptezeci de mii de ani, strămoșii noștri umani erau niște animale nesemnificative, pur și simplu își ocupă de treburile lor într-un colț al Africii cu toate celelalte animale. Dar astăzi, puțini ar nega că oamenii domină planeta Pământ; ne-am răspândit pe fiecare continent și acțiunile noastre determină soarta altor animale (și poate Pământul însuși). Cum am ajuns de acolo până aici? Istoricul Yuval Noah Harari sugerează un motiv surprinzător pentru ascensiunea umanității.

Acest videoclip, vechi de 10 ani și vizionat de peste 4 milioane de ori, vă arată prin a+b tot disprețul pe care îl poate avea acest om față de populația umană. Evident, aceste comentarii derogatorii nu se aplică sponsorilor săi miliardari, deoarece sunt zei.

Acest discurs plin de ură trebuie denunțat tare și clar de toată lumea pentru a evita apariția unei culturi dezumanizante, abjecte și monstruoase. De fapt, nu există cuvinte care să descrie filozofia vedetei miliardarului.

Asta nu e tot. Nesocotind legislatia facuta de oameni in general, acest influencer cauta sa sparga tabuurile, liniile rosii pe care societatea nu le trece in mod normal.

Acest discurs este foarte util oamenilor puternici al căror comportament delincvent ar putea intra sub incidența legii.

Exemplu. Pedofilia, care se presupune a fi aspru pedepsită, apare încet și se plasează în centrul societății. Tine minte:

Între 0 și 4 ani, să fie informat despre „satisfacția legată de atingerea propriului corp” și masturbarea timpurie a copilăriei”. În același timp, va fi vorba despre învățarea „să-și exprime dorințele” și dezvoltarea „o curiozitate față de corpurile altora”. După 4 ani, cu siguranță vom fi gata pentru un adevărat „joc sexual” . [1] Prin urmare, va fi vorba de a fi informat cât mai repede cu putință despre „prietenia și dragostea cu persoane de același sex”. Între 6 și 9 ani, ne vom descoperi „drepturile sexuale”, precum și „influența pozitivă a sexualității asupra sănătății și bunăstării”. De asemenea, va fi necesar să se studieze în continuare tehnica „masturbării”, în timp ce se învață „să accepte diversitatea stilurilor de viață”. Între 9 și 12 ani, va trebui să fiți capabil să „descrieți violul” și alte violențe sexuale [2], pe lângă faptul că sunteți informat despre diferitele „dimensiuni” posibile ale organelor genitale masculine și feminine. În această etapă, vom fi învățat, evident, că este dăunător să rămânem „tăcuți” sau să rămânem în „negație” cu privire la „orientarea sexuală” a cuiva. Între 12 și 15 ani, se va adăuga întrebarea „sarcinii în cupluri de același sex”, precum și cea a „identității de gen”. (Nu ar fi acesta momentul ideal pentru a începe „tratamentul hormonal”?). Și pentru a le oferi celor mai puțini resurse o șansă, aceștia vor fi în continuare învățați să „iasă” ca homo- sau bisexuali chiar și după 15 ani! https://lilianeheldkhawam.com/2020/05/20/onu-oms-une-e education-sexualle-explosive-pour-revolutionner-l humaine-dossier-vincent-held/

Luați spectacolul olandez pentru copii „Pur și simplu gol”. Acolo, adulții se dezbracă în fața copiilor care trebuie să urmărească acest spectacol în direct. Într-unul dintre episoade, un bărbat transgender s-a dezbracat în fața unor copii de 10 și 12 ani. În timp ce realizatorii au fost nevoiți să estompeze părțile private pentru telespectatori, copiii prezenți au fost nevoiți să urmărească versiunea necenzurată pentru că este „educativă”!

https://twitter.com/i/status/1707159366552449502

Germania. Era vorba despre educația sexuală dedicată copiilor mici, precum și despre crearea unor săli în care copiii să se poată juca la doctor și să-și exploreze corpul. Ziarele financiarizate au denunţat minciunile unui post de televiziune precum Fox News, fără a ezita să-l denigreze în acest proces pentru a-l discredita mai bine.
Dar câteva luni mai târziu, aceeași observație a fost făcută de marile ziare elvețiene.
Aflăm că o creșă administrată de orașul Zurich oferă locuri protejate unde copiii își pot explora sexualitatea. Veți descoperi că în acest caz, politicienii sunt cei care promovează ignominia.

https://www.24heure.ch/sexualite-espaces-de-masturbation-dans-les-creches-suisses-622357949939
Ne-am continuat cercetările și iată ce am observat. În contextul lecțiilor de educație sexuală dedicate copiilor de școală primară, profesorul desemnat trebuia să părăsească clasa, iar „lecția” putea fi susținută de o asistentă a școlii, sau chiar de un activist LGBT, sau altul. Și conform experienței recente, cursul a virat în promovarea anumitor practici.

Pastorul Harari predică neobosit cuvântul bun în toată lumea. cuvintele lui sunt tot atâtea încălcări ale legislației. El este cel care ridică capacul la toate inhibițiile, inclusiv cele mai periculoase. Și l-am lăsat să o facă. Ascultați-l pe criminologul Xavier Rauffer despre acest subiect. Eu personal nu am putut ajunge la finalul videoclipului…

Toate aceste evenimente care se adaugă la sesiuni de educație sexuală mai mult decât explicite apar peste tot în lume. Distrugerea dimensiunii invizibile a acestor copii este garantată, chiar dacă reacția fiecăruia poate varia.
Destrămarea, precum și înlocuirea reperelor societale sunt coordonate la nivel planetar datorită structurii supranaționale a sistemului ONU (UNESCO, OMS) și a galaxiei sale de ONG-uri presupuse să reprezinte societatea civilă. De fapt, toate aceste organizații (inclusiv ONU) implementează proiectele finanțatorilor lor, care sunt în esență miliardarii lumii financiare, divinizați de același Harari în urmă cu aproximativ zece ani.

„Ca să fiu sincer, cred că în viitor, oamenii vor folosi tehnologia pentru a se transforma în zei. Și vreau să spun asta literalmente, nu metaforic. Oamenii sunt pe punctul de a dobândi abilități care erau considerate în mod tradițional abilități divine. Oamenii ar putea în curând să-și imagineze și să creeze ființe vii după bunul plac, să navigheze în realități imaginare doar cu puterea minții, să-și prelungească incredibil durata de viață și să-și schimbe propriul corp și spirit în funcție de dorința lor. » https://lilianeheldkhawam.com/2016/03/30/la-reorganization-du-monde-confirmee-par-deux-interviews-liliane-held-khawam/

Micuții noștri au nevoie de tine și mai ales de forțele noastre de ordine și de securitate. Este urgent.

 

4 gânduri despre „ Potrivit lui Harari, lobbyist-ul WEF, drepturile omului sunt doar o ficțiune. Legitimarea pedofiliei devine o formalitate. ”
 1. Pingback: Potrivit lobbyistului WEF Harari, drepturile omului sunt doar o ficțiune. Legitimarea pedofiliei devine o formalitate. – Cine mă iubește urmează-mă…

 2. În marea Sa Înțelepciune, Ființa Supremă nu l-a creat pe Adam mai mult decât pe Eva, ci pur și simplu a pornit de la o specie simiană concepută evident de El, de asemenea, cu o simțire animală (prea puțin cunoscută) deosebit de evoluată.

  Traita altruist cu respect fata de ceilalti, sexualitatea normala si fireasca intre un barbat si o femeie adult maturi si echilibrati din punct de vedere psihologic este probabil un instrument permanent esential necesar pentru evolutia spirituala a fiecarui om, procrearea controlata fiind doar unul dintre ele un fruct oportun si promitator.

  Dar, evident, pentru periculosul domnul Yuval Noah Harari și maestrul său Klaus Schwab, această conștientizare fundamentală probabil că nu este pentru mâine. Dar le putem dori altruist ca poimâine… sau mai târziu….

   
 3. Buna ziua, un alt mod de a considera evenimentele actuale, Geopolitica si Istoria.
  Sionismul (+ virus, escrocheria climatică, transumanismul etc.) este creat de lumea vorbitoare de limbă engleză.
  Folosirea frauduloasă a Bibliei: „Israeliții” sunt doar gândurile noastre care urmează legea („Moise”) în deșertul conștiinței mentale (sau singurătății existențiale) și care trebuie să investească Împărăția interioară („Ierihon”); meterezele sunt ideile noastre preconcepute, credințele, dogmele etc.
  Mituri și știință (sincronicități ale lui Jung, fizica modernă, „cadru divin” al lui Victor Hugo etc.): SUA sunt piatra de ghidare a Georgiei, întoarcerea fiarei Yeti numită Bigfoot, mictlanul (nordul și iadul) aztecilor, templul lui Mammon din NY, …: https://www.youtube.com/watch?v=m9rzgllkiC0&list=PLYHHkNZz74gu9F5eJ5Pls7rDyMFQhYtiV (+ odisee, rumble, crowdbunker etc.).
  În Franța, Macron – adeptul sionist (și alții) – este Emmanuel/Ze-us la… Elysée desigur (și nu Isus); un Oedip (demon interior) care îl ucide pe Tatăl (Patria) și se căsătorește cu mama sa (intelectuală, profesorul său); o „Brigitte”, nume al zeiței galice (deci bătrâna Psyche) etc. (chiar dacă este travestit sau transexual, ceea ce se adaugă la complexitatea personajului). Etc.
  Ulise (tu, eu) trebuie să-și găsească viața interioară (Itaca), Psihicul său credincios și singurul Fiu (creștinismul) cu ajutorul căruia pretinșii noștri demoni sunt distruși; animalitatea lui este moartă (câinele); etc. . Chiar acum, mulți Hristos în Palestina!

   
 4. dacă ar fi fost doar pedofilie! când „stăpânii” nu mai doresc acest copil, el este încă obișnuit să fie dezmembrat pentru a-și vinde organele. . .