Societatea oferă îngrăşăminte chimice, îngrăşăminte foliare, seminţe, pesticide, motorină, utilaje agricole, piese de schimb pentru tractoare şi maşini agricole.
Marţi, în cadrul unui simpozion organizat la Hotel Roman Plaza, societatea Marsat din Roman a prezentat unui număr mare de agricultori din zona Roman oferta societăţii pentru campania agricolă de primăvară.
După prezentarea firmei Marsat, au urmat prezentări ale firmelor Maïsadour Semences, Bayer CropScience şi Caussade Semences, parteneri de renume ai societăţii romaşcane.
Din păcate, condiţiile climaterice de până acum nu ne satisfac din niciun punct de vedere, dar, cum noi, agricultorii, tot timpul am fost optimişti, sperăm ca, cel puţin în ceasul din urmă, să avem parte şi de ceva umiditate. Sunt binevenite astfel de acţiuni precum cea de astăzi, că, poate, şi Cel de sus o să vadă că noi ne pregătim, facem tot ce stă în putinţă ca să demarăm în condiţii cât mai bune campania de primăvară şi o să aibă grijă de noi, a afirmat, în deschidere, inginerul Vasile Balcan, managerul societăţii Marsat.
Ca şi în anii precedenţi, anul acesta societatea Marsat acordă finanţări pentru înfiinţarea de culturi, oferind motorină, îngrăşăminte chimice, seminţe, pesticide, utilaje şi piese de schimb, pentru culturile rapiţă, grâu, porumb, soia, floarea soarelui, sfeclă de zahăr, şi toate acestea cu plata în produse agricole la recoltare.
Pentru campania agricolă 2016, societatea are ca ofertă generală furnizarea de îngrăşăminte chimice, îngrăşăminte foliare, seminţe de porumb, floarea soarelui, soia, sorg, lucernă, furnizate de Pioneer, Monsanto, Maïsadour, Euralis, Caussade, Syngenta, pesticide pentru culturile de porumb, floarea soarelui, grâu, orz, rapiţă, soia, motorină, toată gama de utilaje agricole, piese de schimb pentru tractoare şi maşini agricole, pachete tehnologice – motorină, seminţe, pesticide, îngrăşăminte chimice, asigurare pentru culturile de porumb, floarea soarelui, grâu, rapiţă, orz, soia.

Vreau ca, în analiza pe care o faceţi, să luaţi în calcul preţurile efective pe care le cheltuiţi pe hectar. Ştiu că circulă în piaţă tot felul de oferte, cu discounturi. Luaţi preţul de la fiecare şi calculaţi cheltuiala efectivă pe hectar. Aceasta contează cel mai mult. Anul care a trecut a fost foarte dificil pentru majoritatea dintre dumneavoastră. La fel a fost şi pentru noi, în sensul că sunt valori destul de mari nerecuperate, motiv pentru care am făcut reeşalonări, care sunt o povară pentru acest an. Trebuie să vă analizaţi mult mai bine ceea ce doriţi să faceţi în exploatarea agricolă pe care o deţineţi, iar acest lucru se face numai cu creionul pe hârtie, luând în calcul producţiile cele mai bune şi cele mai slabe pe care le-aţi putea realiza”, a fost sfatul oferit de inginerul Vasile Balcan agricultorilor prezenţi.

Societatea Marsat aniversează, în 2017, 26 de ani de activitate
Din anul 1991, societatea Marsat are ca obiect principal de activitate producţia agricolă, respectiv sectorul vegetal. Pe lângă aceasta, Marsat mai desfăşoară şi comerţ cu produse destinate agriculturii, având furnizori de prestigiu, ca Pioneer, Monsanto, Maïsadour, Bayer, comerţ cu maşini agricole şi utilaje, cultivarea cerealelor, transport specializat de produse agricole, finanţare pentru înfiinţare de culturi agricole şi achiziţii de utilaje, activităţi de consultanţă şi management, depozitare de cereale, condiţionare şi tratare de seminţe grâu, orz, orzoaică, rapiţă, la staţia de seminţe Roman.
În prezent, Marsat Roman derulează contracte şi colaborări în domeniul agricol cu peste 100 de mici producători agricoli şi cu peste 50 de societăţi comerciale de profil.

26 de ani de MARSAT SAImagine similară

MARSAT SA Roman este lider pe piața agricolă cu cele mai mari și mai performanțe silozuri din Moldova și are că obiect principal de activitate Depozitari și Producția Agricolă în sectorul vegetal. Capacitatea totală de depozitare se ridica în prezent la 92.000 tone. Silozul Roman este principalul loc de depozitare al societății. Societatea deține și o bază de recepție a produselor agricole la Mircești, în județul Iași, una la Cristești, județul Iași, una la Todirești și un siloz la Bucecea, în județul Suceava.

MARSAT SA este o societate care, an de an, țintește spre noi performanțe, spre o dezvoltare cât mai profitabilă. Toate activitățile din cadrul societății sunt evidențiate pe centre de profit, care sunt periodic analizate

Societatea a avut pe parcursul anului 2015 o cifră de afaceri, de peste 21 milioane Euro. În prezent, MARSAT are în derulare contracte și colaborări, în domeniul agricol, cu peste 100 de mici agricultori și cu peste 50 de societăți comerciale de profil.
Pentru activitatea desfășurată pe parcursul anului 2014, în domeniul agricol, societatea a ocupat locul I în județul Neamț la categoria întreprinderi mijlocii și locul II  pe țara la categoria Agricultură, Sivicultură și Pescuit, întreprinderi mijlocii, activitate auxiliară agriculturii și activități după recoltare. De asemenea, societatea a primit și o diplomă de excelență în afaceri pentru ocuparea locului I timp de 7 ani consecutiv la aceeași categorie.
Atuurile societăţii:
Seriozitate în serviciile oferite
Transparența și siguranță serviciilor ofertate
Experiență în recepția și condiționarea de cereale
Echipă de procesare tânără și perseverență
Echipaj de service performant și rapid (maxim 10 h de la identificarea problemei)
Ofertare de servicii de înaltă calitate
Agricultura, așa cum am spus dintotdeauna, reprezintă motorul care pune în funcțiune întreaga economie a țării și a județului. Faptul că firma Marsat e cotată ca una din firmele de prim rang din agricultura județului Neamț este benefică pentru producători și comercianți.
Administratorul societății, Vasile Balcan