Farmacia Naturii ne ofera o afacere „sanatoasa” si profitabila

Domnul  Gheorghe Pop cultiva in Arad   plante medicinale  si aromatice. Este atat de incantat de felul in care ii merg vanzarile ca se gandeste sa infiinteze o noua sera de 1.000 metri patrati (cea actuala masoara doar 300 de mp).

ff

Acum cultiva busuioc, rozmarin, menta, maghiran, coriandru etc. Cel mai bine se vinde busuiocul, de pe urma caruia a realizat vanzari de peste 20.000 de lei (20.000 de ghivece!). Cat de curand intentioneaza sa obtina si autorizatia de comercializarea a produselor sale in marile magazine, supermarket-uri.

 

„Am fost contactati de reprezentantii unor firme din Olanda si Germania. Acestia s-au aratat foarte interesati, in special de plantele care pot fi folosite in domeniul industriei farmaceutice si cosmetice. Singura conditie este sa cultivam pe suprafete cat mai mari, de aceea vrem sa ne extindem”, ne marturiseste dl. Gheorghe Pop.

Deci… lucrurile se misca rapid. Din afara sunt cereri uriase de menta, musetel catina si alte le  De ordinul tonelor anual! Vreti sa faceti bani frumosi? Urmati exemplul intreprinzatorului din Arad,folosindu-va  de  GHIDUL  PRACTIC – Cultivarea plantelor medicinale si aromatice in sistem ecologic.
Un ghid pe CD cu informatii complete  despre demararea si desfasurarea acestei afaceri.

Aceasta va asista de la primul pas, pe tot parcursul derularii activitatii, calauzindu-va pe drumul cel mai scurt si mai usor, catre profitul garantat.
Cultura de acestor plante medicinale si aromatice presupune posesia unui petec de pamant (suficient 1 ha pentru inceput) care trebuie pregatit, conform cerintelor specifice fiecarei culturi in parte. Aveti nevoie de cateva mijloace fixe a caror valoare de achizitie intra in suma prevazuta initial pentru startul afacerii.

Tot aici mai intra si cheltuielile de aprovizionare cu seminte ecologice necesare primei culturi. Una peste alta, suma initiala pentru demararea afacerii se ridica la aproximativ 6.000 de euro.

Avantajele acestei afaceri

– Cultivarea planetelor medicinale si aromatice este favorizata de conditiile pedo-climaterice din tara noastra. Puteti consulta lucrarea noastra si alege orice cultura va surade.

– Atat pe piata interna cat si pe cea europeana, cererea este in plina ascensiune.

– Randamentul acestor culturi este unul foarte ridicat! Aceasta inseamna bani foarte multi pentru dvs.

– Investitia initiala este mica in raport cu venitul mediu obtinut.

– Pretul pe kg poate varia de la 0,35 euro pana la 4-5 euro, in functie de: specie, partea folosita (flori, frunze, radacini, rizomi, muguri, seminte, fructe etc.), de starea produsului, de sistemul in care sunt produse: ecologic sau conventional.

Profitul initial

Avand in vedere conditiile de evolutie pentru fiecare cultura si recoltele preconizate in primii trei ani cand produsele nu pot si valorificate ca fiind ecologice, profitul este de aproximativ 5.000 de euro. Dupa acest termen, profitul se poate ridica la aproximativ 15.000 de euro! Dupa cum vedeti, este o afacere pe care merita sa o abordati!

Afaceri la cheie – Cultivarea plantelor medicinale

Se bazeaza pe cultura de  plante medicinale si aromatice in sistem ecologic, avand in vedere ca an de an, tari ca Germania, Anglia si chiar tari din nordul Europei solicita tone de menta, musetel si arnica. Nu numai ca solicita, dar si platesc pentru ele regeste.

Pentru ca sanatatea nu are pret! Iar plantele medicinale, sub diverse forme – ceaiuri, tincturi, uleiuri esentiale si altele slujesc sanatatea cu succes, inca de la inceputurile lumii.

Stiati ca in timpul Sommet-ului Francofoniei doamnele din Spania participante la acest eveniment au luat cu asalt unitatile de Plafar din centrul vechi al Capitalei? Nu cred ca mai aveti dubii! Piata este in plina dezvoltare. Este momentul sa demarati aceasta afacere care va poate aduce un profit considerabil!

O imagine clara asupra acestei afaceri

Primul lucru asupra caruia trebuie sa luati o decizie este cultura de care vreti sa va ocupati. Sunt multi factori care dezvolta in conditii bune sau mai putin bune o cultura de plante medicinale: mediul inconjurator (climatul, micro-organismele, calitatea solului), modul de culegere si de preparare.

Toate aceste precizari si inca multe altele gasiti in lucrarea GHID PRACTIC –Cultivarea plantelor medicinale si aromatice in sistem ecologic.

Descrierea acestei afaceri

Daca v-ati hotarat sa incepeti cultivarea plantelor medicinale sau aromatice in sistem ecologic, lucrarea GHID PRACTIC – Cultivarea plantelor medicinale si aromatice in sistem ecologic va ofera toate datele de care aveti nevoie pentru a demara afacerea.

Aflati totul despre cultura de plante medicinale:

– zonarea ecologica;
– rotatia culturilor si asolamentul;
– fertilizarea;
– lucrarile solului;
– samanta si semanatul sau plantatul materialului saditor;
– lucrarile de ingrijire (combaterea buruienilor, bolilor si daunatorilor si irigarea);
– tehnologia de cultivarea a multor specii de plante medicinale, cum ar fi: echinaceea, coriandru, anason, mena, salvie, lavanda, sunatoare, coada soricelului, galbenele, musetel, cimbru etc.;
– recoltarea, conditionarea, productia. In functie de alegerea dvs. veti sti ce sa intreprindeti pentru ca totul sa functioneze „ca pe roti”.

Planul de afaceri

Punerea in practica a unei idei de afaceri este un proces laborios de culegere a informatiilor necesare, pentru a cunoaste din vreme ce investitii de timp, echipamente si resurse banesti si umane sunt necesare.

Cei care se hotarasc sa investeasca intr-o afacere trebuie sa ia in considerare toti acesti factori, mai ales ca obiectivul lor este de a obtine profit.

Lucrarea GHID PRACTIC – Cultivarea plantelor medicinale si aromatice in sistem ecologic va scuteste de timpul pe care l-ati aloca acestor informari prezentandu-va elemental-cheie: planul afacerii.

Aflati totul despre:

– descrierea si strategia de afaceri;
– planificarea de marketing;
– planificarea financiar-contabila;
– planificarea productiei;
– planificarea resurselor umane.

Acte normative specifice acestei afaceri

Pentru a desfasura o activitate in legalitate este bine sa va asigurati ca tot ceea ce intreprindeti este in perfecta concordanta cu legea. Sectiunea destinata cadrului legislativ va prezinta actele de care aveti nevoie pentru ca activitatea dvs. sa fie legala.

Aflati de asemenea si care sunt institutiile care au un cuvant de spus legat de afacerea dvs. In plus descoperiti care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmati pentru a va putea certifica si eticheta produsele ca fiind ecologice.

Deci, sa recapitulam:

Dispuneti de o „mina de aur” – o idee de afaceri care va ofera un profit garantat. Retineti: se apeleaza din ce in ce mai mult la medicina naturista, fitoterapia e in floare, iar frumusetea doamnelor se bazeaza din ce in ce mai mult pe extractele din plantele naturale.

Alimentatia capata accente din ce in ce mai naturale – salatele sunt la mare trecere, plantele aromatice se combina din ce in ce mai variat, deci… piata este in plina explozie.

Lucrarea pusa la dispozitie va ofera toate informatiile necesare demararii cu succes a acestei afaceri si va ajuta sa evitati greselile inerente inceputului.

Sfaturi, secrete, atentionari va ajuta sa izbutiti rapid in ceea ce v-ati propus.

Partea financiar-contabila va este prezentata de specialisti in scopul evaluarii rezervelor de timp si bani pe care trebuie sa le alocati acestei afaceri.

Nu lasati sa va scape aceasta oportunitate! Achizitionati acum lucrarea GHID PRACTIC – Cultivarea plantelor medicinale si aromatice in sistem ecologic si in plus beneficiati de:

1. Adrese ale furnizorilor. Nu trebuie sa pierdeti timp pentru a va crea relatii cu furnizori seriosi de materiale pentru insamantare sau rasaduri. Lucrarea noastra va ofera adresele unor firme recunoscute pentru calitatea produselor furnizate. Pentru ca materialul de calitate duce la produse de calitate!

2. Garantie 100% a lucrarii. Conform O.G. nr. 130/2000, aveti dreptul sa renuntati la cumparare, printr-o notificare scrisa, fara a plati penalitati si fara a invoca un motiv, in termen de 30 zile lucratoare de la primirea produsului. Va garantam restituirea integrala a sumei achitate.

Va reamintesc ca aceasta lucrare este unica pe piata din Romania. Singura posibilitate de a intra in posesia unei lucrari despre GHID PRACTIC – Cultivarea plantelor medicinale si aromatice in sistem ecologic este prin comanda directa. Nu mai asteptati! Acum este sansa dvs. de a face bani! Profitati!

Pentru reusita dvs. este bine sa stiti cat mai multe despre ceea ce inseamna aceasta afacere, ce presupune ea. De aceea va punem la dispozitie toate parghiile necesare constructiei unei afaceri de succes.

Adauga un comentariu

You must be logged in to post a comment.